Simuleringsenhet Energi- och övertoner

Denna träningsenhet kan användas för att simulera en installation och en 3-fas last utan någon elsäkerhetsrisk. Simulering kan utföras på många olika sätt med olika elsystem samt med olika typer av föroreningsgrader från övertoner eller belastningar. Följande kan göras; nätspänning  ( ± 15 %), ström med 1, 2, 5, 10 och 20 A ( ± 10 %), fasförskjutning ström med 30 °, 45 °, 60 ° ( ± 5 °), induktiva eller kapacitiva laster, total övertonshalt både på ström och spänningssidan med 15 %, 25 % eller variabla övertoner, mm.

Med sin pedagogiska uppbyggnad används denna simuleringsenhet med fördel i skolor, samt vidareutbildning inom industrin.

 

 

Tillverkare

Chauvin-Arnoux

66.210 kr

Kontaktpersoner
Jag vill veta mer
  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.
Simuleringsenhet Energi- och övertoner
Art.nr 01NC5003
Levereras med O1NC5003 Simuleringsenhet för energi- och övertonsanalys levereras med nätkabel.
Drivspänning 230 V ac
Köp

Dalarnas Industrimässa

Den 16-17 oktober är vi i Borlänge på Industrimässan.
Vi visar tryckssystem, provställ och lastceller för tryck och dragkrafter.
Vi har även en del elektriska mätinstrument med oss.
Välkomna!

Läs mer

Aktuellt

  • 2019-05-24 Nya smidiga installationstestare!

    Alla funktioner är samlade i ett kompakt och lätt instrument med enkelt handhavande. Mätning som ska utföras väljs med en… [Läs mer]

  • 2019-02-21 Säkra spänningsprovare

    För spänningskontroll av andra spänningar än driftspänning enligt EN 61243. Med auto-test funktion för kontroll av batteristatus innan du mäter… [Läs mer]

  • 2019-01-20 CA1954 värmekamera

    Nya CA1954 har svenska menyer för snabb och enkel användning. Smidig och funktionell med 3 s starttid samt långt batteritid och… [Läs mer]

Till toppen