Service av instrument / givare

Vi utför service och reparation på våra egna instrument i första hand men även på andra fabrikat.
Om du har en produkt som behöver reparation eller service ber vi er att fylla i formuläret nedan och skicka sedan instrument med en felbeskrivning till oss så får du en offert på reparation.

Skriv ut dokumentet nedan och skicka med era instrument:

Kalibrering/service  (pdf)

Eller boka direkt via hemsidan:

 

Om du vill så kan du självklart ringa oss på 08-50 52 68 00 eller maila oss på info@camatsystem.com

Garantireparation
Instrumentet sänds till oss och vår serviceavdelning kontrollerar om instrumentet är ett garantiåtagande.
Är det ett garantiärende samt instrumentet kostar under 5000:- byter vi ut det mot ett nytt samma dag. (Gäller standardinstrument)
Det finns nästan alltid möjlighet att låna ett serviceinstrument under tiden ditt är på garantireparation hos leverantören.

Reparation när garantin gått ut
Instrumentet sänds till oss och vår service kontrollerar och verifierar vilket fel det har samt ger en offert på reparationen.
Är kostnaden över 50 % av ett nytt instrument (eller likvärdigt nytt om det är ett mycket gammalt instrument som sänts till oss) erbjuder vi ett nytt-
eller utbytesinstrument till kraftigt reducerat pris. Utbytesinstrument är reparerade och kalibrerade begagnade instrument.
I praktiken innebär det att du får snabbare garanti- eller reparation i händelse av att ditt instrument skulle gå sönder.
Sänd instrument med en felbeskrivning till oss så får du en offert på reparationen.
Chauvin-Arnoux gruppen har sitt eget helägda dotterbolag Manumesure för alla reparationsärenden. Det gäller både i händelse av garantireparation samt vid service efter garantitidens utgång. Manumesure är specialiserade på Chauvin-Arnoux produkter och gör både ackrediterade samt spårbara kalibreringer för elektriska och fysiska storheter.

Läs mer om Manumesure

 

Rullande utställning

Vår rullande utställning är ute på vägarna i Sverige
Vill du ha ett besök är det bara att du hör av dig!

Aktuellt

Till toppen