Service av instrument / givare

Vi utför service och reparation på våra egna instrument i första hand men även på andra fabrikat.
Om du har en produkt som behöver reparation eller service ber vi er att fylla i formuläret nedan och skicka sedan instrument med en felbeskrivning till oss så får du en offert på reparation.

 

Om du vill så kan du självklart ringa oss på 08-50 52 68 00 eller maila oss på info@camatsystem.com

Garantireparation
Instrumentet sänds till oss och vår serviceavdelning kontrollerar om instrumentet är ett garantiåtagande.
Är det ett garantiärende samt instrumentet kostar under 5000:- byter vi ut det mot ett nytt samma dag. (Gäller standardinstrument)
Det finns nästan alltid möjlighet att låna ett serviceinstrument under tiden ditt är på garantireparation hos leverantören.

Reparation när garantin gått ut
Instrumentet sänds till oss och vår service kontrollerar och verifierar vilket fel det har samt ger en offert på reparationen.
Är kostnaden över 50 % av ett nytt instrument (eller likvärdigt nytt om det är ett mycket gammalt instrument som sänts till oss) erbjuder vi ett nytt-
eller utbytesinstrument till kraftigt reducerat pris. Utbytesinstrument är reparerade och kalibrerade begagnade instrument.
I praktiken innebär det att du får snabbare garanti- eller reparation i händelse av att ditt instrument skulle gå sönder.
Sänd instrument med en felbeskrivning till oss så får du en offert på reparationen.
Chauvin-Arnoux gruppen har sitt eget helägda dotterbolag Manumesure för alla reparationsärenden. Det gäller både i händelse av garantireparation samt vid service efter garantitidens utgång. Manumesure är specialiserade på Chauvin-Arnoux produkter och gör både ackrediterade samt spårbara kalibreringer för elektriska och fysiska storheter.

Läs mer om Manumesure

 

Vår rullande utställning

I vår rullande utställning finns de senaste nyheterna. Vi kommer till er för besök samt ordnar utbildningar och kalibrerar på plats hos er.
Vi kommer ut på vägarna igen under våren 2022. Vill ni ha besök är det bara att höra av sig till oss!

Läs mer

Aktuellt

Till toppen