Mätinstrument

Utbud av mätinstrument

CA Mätsystem erbjuder ett brett utbud av mätinstrument. Med våra mätinstrument går det snabbt att mäta elektriska storheter, temperaturer, elektricitet, energi och yttryck för att nämna några användningsområden. Många mätinstrument har mjukvara för analys av mätresultat de kan även anslutas till PC eller Androidenheter.

Vårt sortiment innehåller ett stort sortiment elektriska mätinstrument, biokemiska mätinstrument, miljöinstrument samt mätinstrument för produktprovning och materialprovning. Vi har även ett stort utbud av mätinstrument för tryck-, drag- och vridmätning. Vi utför även service och kalibrering.

För att hitta det mätinstrument du söker kan du enkelt söka i vår produktkatalog här nedanför, alternativt klicka dig in under den produktkategori du söker.

 

Vår rullande utställning

I vår rullande utställning finns de senaste nyheterna. Vi kommer till er för besök samt ordnar utbildningar på plats samt kalibrerar.
Vi kommer tidigast ut på vägarna igen under hösten 2021. Vill ni ha besök är det bara att höra av sig till oss!
Ta hand om varandra!

Läs mer

Aktuellt

  • 2021-06-24 Vi har öppet hela sommaren!

    CA Mätsystem har öppet som vanligt under hela sommaren! Välkommen med din förfrågan!

  • 2021-04-23 Swish i vår nätbutik!

    Nu är det enklare än någonsin att beställa och betala i vår webbshop. Nu kan du även välja att betala… [Läs mer]

  • 2021-03-26 Ny miljöinstrumentkatalog!

    Chauvin-Arnoux miljöinstrument katalog 2021 finns att ladda ner under rubriken Teknisk Info samt Kataloger, eller på länken härnedan; Miljökatalogen 2021

Till toppen