Chauvin-Arnoux flyttar sitt huvudkontor till en ny adress i Paris!

Inflyttningen sker den 21 september till 12-16, rue Sarah Bernhard i Asnièrs.

Efter över 125 år på samma adress i Montmartre har Chauvin-Arnoux beslutat att flytta till ett nytt huvudkontor med utsikt över Siene floden i den närbelägna förorten Asnièrs belägen precis utanför ringvägen i Paris. Med ett modernt tidsenligt huvudkontor kommer vårt anrika företag att möta framtiden med dessa avdelningar samlade på en våning, utveckling, försäljning, marknadsföring, kommunikation samt administration.

Alla telefonnummer och mailadresser till huvudkontoret kommer att vara oförändrade efter flytten.

Chauvin-Arnoux är ett franskt familjeföretag som tillverkar mätinstrument i 7 egna fabriker sedan 1893. CA Mätsystem är ett dotterbolag för den nordiska marknaden. Våra varumärken är Chauvin-Arnoux, Metrix, CA Energy, Pyro-Côntrole och Multimetrix. Naturligtvis är vi ISO9001 och ISO14001 certifierade. Internationellt är vi ett världsomspännande nätverk av 10 dotterbolag med 1000 anställda. Se mer på vår hemsida www.chauvin-arnoux.se

CA Mätsystem AB – Chauvin Arnoux i Norden

Johan Bodin

Tel: 08-50526800

Mail: jb@camatsystem.com

www.chauvin-arnoux.se,

Vår rullande utställning

I vår rullande utställning finns de senaste nyheterna. Vi kommer till er för besök samt ordnar utbildningar på plats samt kalibrerar.
Under vintern 2021 planerar vi inga resor med vår lastbil med hänsyn till rådande pandemi. Vi kommer tidigast ut på vägarna igen under våren 2021, eller när den allmänna hälsoläget tillåter. Vill ni ha besök är det bara att höra av sig till oss!
Ta hand om varandra!

Läs mer

Aktuellt

Till toppen