PuL

När du genomför ett köp på camatsystem.com behöver du ange vissa personuppgifter får att vi ska kunna leverera varan till dig; namn, adress, e- postadress och telefonnummer. Dessa uppgifter använder vi för att kunna fullfölja våra åtaganden mot dig som kund, vid garantiärenden samt för försäljningsstatistik. Angiven e-postadress kan även användas för marknadsföring av CA Mätsystems produkter. Vid val av ett betalningssätt som kräver kreditupplysning (Klarna Checkout) krävs även personnummer utöver ovan nämnda uppgifter.

Angivna personuppgifter sparas 10 år i vårt system.

Enligt föreskrifterna i Personuppgiftslagen (PuL) har du som kund hos oss rätt att få ett registerutdrag med information om vilka personuppgifter vi har registrerat om dig. För få ett sådant utdrag vänligen kontakta oss på info@camatsystem.com

CA Mätsystem AB lämnar inte ut eller säljer personuppgifter vidare till tredje part.

Träffa oss på Elsäkerhetsdagarna 2017!

Årets Elsäk som anordnas av STF är den 4-5 december på Arlandia hotel, Arlanda. Ämnen dag 1 är de nya reglerna för elarbete, överspänningsskydd, elolyckor, energilagring och AMS – arbete med spänning 400 kV. Dag 2 tittar vi närmare på solceller och laddning av elfordon.
Vi är med och visar mätinstrument från Chauvin-Arnoux!

Läs mer

Aktuellt

Till toppen